Kaymakam Gürbüz Karakuş Ortaokulu

Vizyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk, Vatan, Millet ve Bayrak sevgisini yüreğinde taşıyan, yaşama sevgi penceresinden bakabilen, dürüst, güvenilir, kendine güvenen, hoşgörülü, yardımsever, inanca saygılı, kendisi; ailesi ve içersinde yaşadığı toplumla barışık, sanatı seven, sağlığa ve eğitime önem veren, sorumluluk sahibi, emeğe değer veren, yenilikçi, yapıcı ve yaratıcı düşünen, bilgiyi toplum yararına kullanabilen veya kullanmak isteyen, kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek, eleştiren ve eleştiriye açık olan ilerici bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2016/2017 Öğretim yılında Yıldız Erkekler​ Futbol ilçe 3.sü, Yıldız Kızlar İlçe 2., Kros Yıldız Erkekler ilçe 1.liği,3.ve 4.lüğü,il 2.liği, 2017/2018 Yıldız Erkekler​ Futbol ilçe 3.sü

Isınma: klima - kalorifer
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol,Atletizm
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK
Proje Çalışmaları: Okumanın Saati Yoktur,Gölge Oyunu
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Etwining
Diğer Hususlar: Okulumuzda Şehit Polis Ercan GÜNAY Kütüphanesi Tasarım Beceri ve Kodlama Atölyesi Görsel Sanatlar Atölyesi Bulunmaktadır.

WEB - https://kaymakamgurbuzkarakusortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BELEDİYE EVLERİ MAH. 470 SK. KAYMAKAM GÜRBÜZ KARAKUŞ ORTAOKULU BLOK NO: 9 İÇ KAPI NO: 1 CEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - BELEDİYE EVLERİ MAH. 470 SK. KAYMAKAM GÜRBÜZ KARAKUŞ ORTAOKULU BLOK NO: 9 İÇ KAPI NO: 1 CEYHAN / ADANA